zaterdag 17 juni gesloten
gesloten van 26/12 t.e.m. 08/01
Home » KTM » ZET IN JE AGENDA: KTM EUROPE ADVENTURE RALLY KOMT NAAR PORTUGAL IN DE EDITIE VAN 2024

ZET IN JE AGENDA: KTM EUROPE ADVENTURE RALLY KOMT NAAR PORTUGAL IN DE EDITIE VAN 2024

Vanwege de extreem hoge vraag van KTM ADVENTURE-enthousiastelingen, zal er volgend jaar een toename zijn tot 250 beschikbare plaatsen in de KTM EUROPE ADVENTURE RALLY, de zevende editie van het Europese evenement en een integraal onderdeel van de wereldwijde KTM ADVENTURE RALLY-kalender voor 2024.
Klik HIER om de sneak preview van de KTM EUROPE ADVENTURE RALLY-video van 2024 te bekijken.
Na aankomst voor technische controle & registratie, zullen deelnemers de volgende drie dagen verkennen, genietend van routes die geschikt zijn voor iedereen, van beginners tot de meest ervaren rijders. Met een mix van makkelijkere routes, evenals middelzware en hardcore secties voor de extremere ervaring, is de keuze aan jou over een afstand van ongeveer 800 km in totaal.
Gelegen in de schilderachtige stad Lagos, zullen rijders genieten van de uitzonderlijke kustomgeving met uitzicht op stranden, glooiende heuvels, dichte bossen en betoverende kleine stadjes tijdens de KTM EUROPE ADVENTURE RALLY 2024, in wat een uitgestrekt afgelegen gebied is om uiteindelijk je innerlijke ontdekkingsreiziger uit te dagen - ofwel met tourbegeleide groepen of 'Rally-stijl' onder GPS-instructies.
KTM-ambassadeurs Chris Birch, Johnny Aubert en Giovanni Sala zullen meedoen aan de rit, en bieden de ultieme begeleiding en instructie om het meeste uit de vier dagen op locatie te halen. Deskundige assistentie wordt ook geboden door de technische ploeg van KTM, variërend van de mensen die verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen van deze fietsen in R&D, tot onze experts in productbeheer en onze klantenservicemedewerkers, om ervoor te zorgen dat oranjeliefhebbers zich kunnen concentreren op het opwindende avontuur zonder onderbrekingen.
En het is ook de kameraadschap buiten de fiets die telt, met verbeterde viersterrenaccommodatie die welverdiende rust bevordert om de volgende dagen door te komen, aangevuld met diner, muziek en entertainment dat 's nachts de kunst van het verhalen vertellen zal aanwakkeren. Ook zullen er workshops zijn in rijden en fietsafstelling door experts die iedereen zullen helpen de volgende stap in hun avontuur te zetten. KTM draait helemaal om inclusie en moedigt alle KTM ADVENTURE-modellen en vaardigheidsniveaus aan om samen te rijden in een adrenalinezoekende omgeving die voor altijd in je herinnering zal blijven.
De KTM EUROPE ADVENTURE RALLY is een van de zeven zeer gewilde wereldwijde rally's op de kalender van 2024, vergezeld door de spectaculaire KTM ADVENTURE RALLY-evenementen die ook gepland staan in Australië, China, Nieuw-Zeeland, Zuid-Afrika, de VS en voor het eerst Zuid-Amerika in het nieuwe jaar.
Reserveringen voor de KTM EUROPE ADVENTURE RALLY 2024 in Lagos, Portugal, gaan live vanaf 30 januari 2024 om 13:00 CET, waar je toegang tot hebt om je plek te verzekeren – als je snel genoeg bent! – via het officiële online portaal.

Essentiële informatie voor de KTM EUROPE ADVENTURE RALLY 2024:
Gepland voor 7-10 oktober in Lagos, Portugal Beperkt tot 250 plekken, beschikbaar om te boeken vanaf 30 januari 2024 vanaf 13:00 CET (Zolang de voorraad strekt)
Hoogwaardige viersterrenaccommodatie
Zorgvuldig geselecteerde routes door KTM-personeel en ambassadeurs met dagelijkse speciale etappes
Deelname van KTM-sterren Chris Birch, Johnny Aubert en Giovanni Sala
Wil je meer proeven, of zien waar de KTM ADVENTURE RALLY echt om draait?

Meer nieuws

Jarno Motors - Antwerpen

"Four wheels move the body, two wheels move the soul."
Contact - Route
Jarno Motors BV
Industrielaan 5 Unit 1
2950 Kapellen
(Industrieterrein Bosduin)
BE0719.810.967
+32 (0)3 535 12 71
+32 (0) 468 05 13 06 (Whatsapp)
Di. tot vrij. :
9.30 -12.30 en 13.00 - 18.00

Zaterdag:
10.00 tot 16.00

Zondag & maandag gesloten.

• Showroom buiten de openingsuren kan op afspraak.
MV Agusta Antwerpen
Royal Enfield Antwerpen
Moto Morini Antwerpen
© Wowart
phone-handsetmap-markermap